Rødkål


 Rødkål må vi bare ha til ribba, og den lager vi let selv!

 Rødkål:
4-5 porsjoner
1 rødkål ca 800 gram
2 epler
2 dl vann eller kraft
2 ss godt smør
1 ts salt
1 ts honning
1 ss karve
2 ts eddik 7% eller 1/2 ts 35% eddik
+ en hemmelig ingrediens…(se lengre ned)
 Del opp kål og epler.
Ha det i en kasserolle, sammen med salt, smør og karve.
 Ha i honning,eddik og vann.
 La det småkoke under lokk til kålen er mør.
Det tar ca 45 minutter.
 Så min hemmelige ingrediens……
 Hell i et eggeglass med solbærsirup.
Kok opp  og rødkålen er klar til servering.
Rødkål serveres som tilbehør til ribbe og julepølse.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Rødkål