Formkake med rips/ripskaker


Plukk inn litt rips fra hagen din, eller spør naboen om du kan få plukke litt.
Lag deilig ripskake! 🙂

 Formkake med rips/riskake:
nok til 2 kaker i 11 cm store former eller til 6 muffins
1 egg
0,5 dl rapsolje
1,25 dl hvetemel
0,75 dl sukker
1 ts bakepulver
1 dl rips
 Bland sammen egg, olje og rips.
Ha i hvetemel, sukker og bakepulver.
Rør til såvidt alt er blandet.
 Smør formene med litt olje.
(så disse så søte formene her, de er kjøpt hos Åhlens.)
Fordel røra i de to formene.
Stek de i forvarmet ovn 200 grader i ca 15 min,
prøv med en bakepinne eller tannpirker om de er ferdige.
Avkjøl kanene på rist, før de tas ut av formene.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.