Bringebær cupcakes med sjokolade, toppet med krem


 Lag disse deilige cupcakesene til helgen! 🙂
Har du ikke papirformer, lager du de lett selv.

 Cupcakes med bringebær og sjokolade:
12 stk
3 egg
1,5 dl rapsolje
3,5 dl hvetemel
1,5 dl sukker
2 ts bakepulver
3,5 dl bringe.bær ta av 12 fine til pynt, 
og noen som det skal presses saft av 
100 g opphakket sjokolade
Topping:
4 dl fløte+ litt sukker
12 bringebær
12 teskjeer bringebærsaft
 Bland sammen mel sukker og bakepulver,
hell i olje og eggene.
Bland sammen til en deig.
 Hell i sjokolade og bringebær.
 bland det lett sammen, så bringebærene forblir så hele som mulig.
 Bruk 12 vanlige papirformer, eller lag selv av matpapir.
Klipp et bakepapir i 4 deler.
 Form bakepapirene mellom to glass,
hell i røre og løft de forsiktig ut, og sett de i cupcakeformen. 
 Stekes i forrvarmet ovn 200 grader i ca 15 min.
Prøv med en bakepinne om de er ferdige.
Avkjøl kakene helt.
Pisk krem av fløte,
Ha kremen i en krempose med tipp.
(her er det brukt M1.)
Sprøyt krem på de kalde kakene.
Sett ei bringebær på hver.
Press litt råsaft av noen bær…
Hell ca 1 teskje saft over hver kake.
Mmm! 🙂

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Bringebær cupcakes med sjokolade, toppet med krem