Cupcakes med bringebær og sjokolade:
12 stk
3 egg
1,5 dl rapsolje
3,5 dl hvetemel
1,5 dl sukker
2 ts bakepulver
3,5 dl bringe.bær ta av 12 fine til pynt,
og noen som det skal presses saft av
100 g opphakket sjokolade
Topping:
4 dl fløte+ litt sukker
12 bringebær
12 teskjeer bringebærsaft
Topping:
4 dl fløte+ litt sukker
12 bringebær
12 teskjeer bringebærsaft
Bland sammen mel sukker og bakepulver,
hell i olje og eggene.
Bland sammen til en deig.
Hell i sjokolade og bringebær.
bland det lett sammen, så bringebærene forblir så hele som mulig.
Bruk 12 vanlige papirformer, eller lag selv av matpapir.
Klipp et bakepapir i 4 deler.
Form bakepapirene mellom to glass,
hell i røre og løft de forsiktig ut, og sett de i cupcakeformen.
Stekes i forrvarmet ovn 200 grader i ca 15 min.
Prøv med en bakepinne om de er ferdige.
Prøv med en bakepinne om de er ferdige.
Avkjøl kakene helt.
Pisk krem av fløte,
Ha kremen i en krempose med tipp.
(her er det brukt M1.)
Sprøyt krem på de kalde kakene.
Sett ei bringebær på hver.
Press litt råsaft av noen bær…
Hell ca 1 teskje saft over hver kake.
Mmm! 🙂
Du altså….Å dette var noe det!
God helg du flinkeste Gry!
Klem fra Camilla.