(3-4 porsjoner)
250 gram brie
100 gram spekeskinke
20 jordbær
20 sukkererter
2-3 spiseskjeer god olivenolje
2 spiseskjeer balsamicoeddik
grovmalt sort pepper
Del bien i biter, rens og del jordbærene i to.
Legg brie, jordbær, sukkerter og spekeskinke fint på et stort serveringsfat.
Hell over olje, eddik og kvern masse sort pepper over.
Server gjerne godt brød til.
Åh, denne så fantastisk god ut! 😀
Det er kjempegodt! 🙂
Takk Lokki,
det er sikkert kjempegodt med soyaost også!
Klem tilbake! 🙂
Den ser helt nydelig ut!
Tenker jeg kunne byttet ut brien med litt soyaost – har funnet en som er som gulost og smaker som blue castello…. – nåvel jeg tror din luksussalat stiller i den klassen, og mitt alternativ… litt mer hverdagslig om jeg er heldig 😉
Nyt du fine!
Klem Lokki