Bærpai med smuldrelokk på 1-2-3.


Bærpai  lager du enkelt, 
og du velger selv hvor søt du vil ha den.
 Bærpai med smuldrelokk på 1-2-3:
Pr porsjon
4 ss  frosne eller ferske bær
Jeg har brukt frosne skogsbær
1-2 ss rørsukker
Smuldredeig av:
1 ss mykt smør
2 ss havregryn 
1 ss rørsukker
Legg bær i ildfaste porsjonsformer.
Du kan bruke bare en sort eller en blanding av forskjellige bær.
Jeg har brukt en blanding av blå-,bringe-, bjørne-, rips- og solbær.
Strø over sukkeret.
Bland sammen havregryn, sukker og smør til en deig.
Smulder og legg deigen over bærene.
Stek bærpaiene i forvarmet ovn 200 g,
 til de er gyldne, ca 20 min.
Avkjøl de litt før de serveres.
*****
Server gjerne vaniljeis, pisket krem eller rømme til.


Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

15 tanker om “Bærpai med smuldrelokk på 1-2-3.