gjerne med tropisk ost på.
Kokos-scones:
Sett ovnen på 220 g
*
250 g hvetemel
100 g kokos
1 toppet ts bakepulver
70 g kaldt smør
1 ts salt
40 g sukker
1 beger kesam 300g
Bland sammen mel, kokos salt og bakepulver.
Hakk opp det kalde smøret og ha det i.
Smulder det sammen med fingrene,
tilsett kesamen.
Rør lett til alt er samlet.
Kna deigen så lite som mulig.
Strø hvetemel på benken og legg deigen oppå,
kjevle den lett ut.
Stikk ut sconsene med et glass.
Ta deigen forsiktig sammen igjen ikke kna,
stikk ut flere scones til all deigen er oppbrukt.
Jeg fikk 16 stk.
Sett de på en bakepapirkledd stekeplate.
Stek de i forvarmet ovn 220 g i ca 10 min.
Avkjøles på rist.
Server de gjerne sammen med
***
Scones smaker best nystekte,
så vist du ikke spiser alle…
anbefaler jeg at du fryser resten.
Hi, i think that i saw you visited my web site thus i came to “return the favor”.
I am attempting to find things to improve my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!
!
My web-site … smartsass.info
Du har den beste matbloggen på nettet! 😀 Blir så inspirert!
Himmel og hav høres bare DEILIG ut. Har baka fastelavens bollene dine i dag, de blir supre og nå etter kaillen er ferdig i fjøset blir det bollekveldsmatfest her i Nerklubben , 8 barn og 2 voksne:)Garantert suksess
Those would be so good to have with any meal!
Kokos og scones det kan ikke bli bedre.
Takk for oppskrift, skal prøves i morgen. Siv.