Søte små Englekyss må jeg ha til jul.
De pynter fint opp på kakefatet, smaker godt og
gjesten kan ta med seg papirengelen hjem.
Englekyss *små*
4 eggehviter
250 g sukker
1-2 ss knuste tørkede rosenblader
50 små engleglansbilder
*
**
***
****
*****
‘
**
***
****
*****
‘
Pisk eggehvitene stive,
tilsett sukkeret i flere omganger,
pisk godt så det blir en seig masse.
Ha i rosenbladene,
rør de forsiktig i med en slikkepott .
Ha massen i en sprøytepose,
bruk en rund tipp med stort hull (1A)
Settes i topper på bakepapir .
Sett et engleglans på hver kake.
Stekes ca 1 t, i 100 g.
La de ettertørke på benken i noen timer,
før de legges i en tett boks.
Tips 1: de små englekyssene passer godt som kakepynt,
både på cupcake og runde kaker.
Tips 2: Putt englekyssene i et Norgesglass og gi det bort i gave.
***
Tillegg 18.12.2011:
Søte engleglans
Engleglans får du tak i hos bokhandlere,
leketøysbutikker, Nille, Panduro, Ciro….
craving på pikekyss, så passet bra at jeg fant denne oppskriften 🙂
Wow, jeg er imponert 🙂 må jo ha tatt litt tid dette? Uansett så ser det meget bra ut.
Randi: Takk, glad vist jeg kan inspirere! : )
Torill: Jeg kjøper englegans der jeg kommer over de: bokhandlere, leketøysbutikker, Nille, Panduro
Jeg skal ta bilde av noen,lee di ut på bloggen, så kan du printe de, og så klippe de ut.
Takk for svaret ditt, nå har jeg et annet. Har vært i alle tenkelige butikker for å kjøpe glansbilder med engler. Det finnes ikke rett og slett. Så jeg lurer på hva slags type butikk du har kjøpt dine i.
Flott side du har :o)
Så koselige, søte, vakre! Søteste søtsaker jeg har sett hittil denne julen! Takk for mye god inspirasjon og god jul!
Mette: så flott håper du fikk det til!
Månestråle: ja de er søte…
Beth: ja de stekes/tørkes med glandsbildet på.
Stefani: : )
Ragna: Takk, glad vist jeg kan inspirere!
Magne: Tusen takk! : )
Torill: Jeg tørker roser om sommeren og oppbevarer de i en tett boks,og det smaker som det lukter…roser. Du kan kjøpe økologiske roser og tørke de selv, eller noen plasser selger de tørkede rosenblader, fikk tak i noen på Nyland import i Bodø.
Disse var ordentlig søte :o) Jeg lurte på hvor man får kjøpt roseblader og om det smaker noe særlig av disse bladene.
Bra blogg, Gry!
Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til VG Nett! Vil du ha flere tips om gode blogger kan du følge Lesernes VG på http://www.facebook.com/lesernesvg og http://twitter.com/lesernesvg
Nydelig hjemmeside du har!!Jeg blir sååå inspirert !
Bellissimi
ciao
Ååå, såå lekkert,
men steker du dem med glansbildene?
Fine nabogaver dette…:-)
Klem…
disse er bare helt nydelige og unike med engler på 🙂
Klem Anita
Hei.
For et sammentreff,satt akkurat og lette etter en oppskrift på slike så får jeg en rett i fanget. :))) Skal prøve de i morgen.
Adventsklem.