
har jeg laget Englekyss til jul.
Jeg elsker å eksprimitere, og lage mine egne kaker.
Så jeg tenkte…pikekyss+jul= Englekyss.
Og Englekyssene måtte være finere og bedre enn pikekyss(marenge)
Knuste tørkede rosenblader og et engleglans på toppen gjorde susen.
Så sånn ble de til.

Englekyss
4 eggehviter
250 g sukker
1-2 ss knuste tørkede rosenblader
små engleglansbilder
4 eggehviter
250 g sukker
1-2 ss knuste tørkede rosenblader
små engleglansbilder
FREMGANGSMÅTE:
Pisk eggehvitene stive,tilsett sukkeret
i flere omganger,pisk godt så det blir en seig masse.
Ha i rosenbladene rør forsiktig.
Settes i topper på bakepapir .
Sett et engleglans på hver kake.
Stekes på meget svak varme.(u/100grader)
Skal heller tørke en steke.
Stekes til de slipper platen.
Tilbakelinking Englekyss *små* | Grys kjøkkenskriverier
Mm ser for meg at glansbildene blir svidde??
Maren: 100 g i ca 1,5 t. Til de kjennes tørre ut, steketiden er litt forskjellig etter hvor store du lager de. Jeg fikk sist ca 60 stk og da tok det 1,5 t. Tips: lager du de små er de kjempesøte som pynt på Cupcakes og større kaker.
Lykke til! : )
Hei! Disse ser nydelige ut:) Tips til cirka hvor lenge de skal steke? Jeg mener, er det snakk om 15 minutter eller må jeg regne med noen timer..? 🙂
Lise: Englene er vanlige glandsbilder, de plukkes bare av når Englekyssene spises.
Hei, dei ser jo så flotte og gode ut!
Dumt spørsmål kanskje, men: Kva er englane laga av/på? Papir? Noko som kan etast?? 😉
Flotte kaker. Jeg starter englegalleriet.no til jul og kom over din blogg på englesøk. Kult. Lykke til med bakinga!
Å de så vel gode ut,så flink du er til å lage mat!!
god søndag til deg ;))