Sjokoladeblader


 Sjokoladebleder er kjempefin kakepynt,
og se så lekker de er i en kopp sjokolde med krem.
 Du trenger rosenblader og sjokolade.
Skyll rosenbladne i kaldt vann, og tørk de lett.
 Smelt ca 50 g ørk sjokolade i mikroen, eller over vannbad.
Smør på et tynt lag sjokolade på baksiden av rosenbladene.
 Legg de på et brett, o
g sett de i kjøleskapet til de er stivnet (ca 10 min).
 Smør et nytt lag på.
Sett de kaldt minst en halv time.
Dra forsiktig av bladene.
Oppbevares kaldt, i tett boks med matpapir mellom lagene.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Sjokoladeblader

  • Anonym

    I'm not sure where you're getting your info, but great topic.
    I needs to spend some time learning much more or understanding more.
    Thanks for great information I was looking for this information for
    my mission.
    Also visit my website : Smartsass.Info