Topping av smørkrem


Vi skal ha feiring i Husflidslauget vårt og jeg har bakt 36 cupcakes,
 pyntet de med lekker smørkrem og masse pynt og frosset de ned.
De skal spises på lørdag, så jeg tar de ut av fryseren et par timer før.

Oppskrift på muffins finner du her
.
Toping av smørkrem:
til ca 40 cupcakes
400 g mykt smør (soft som har stått på benken i minst 2 timer)
400 g melis
15 dråper med valgfri smak jeg har brukt karamellsmak
vist ønsket kan konditofarge tilsettes
Så regelen er:
til 10 cupcakes
100 g smør 100 g melis
til 20 cc
200 g smør 200 g melis
osv.
Ha romtemperert smør og melis i en mikser,
tilsett smak og evnt farge.
Pisk til du får en luftig krem ca 4 min.
Ha alt i en sprøytepose.
Jeg har brukt tipp nr 1M her.
Sprøyt finer roser,
 lag deretter en liten topp i midten.
Pynt med kakestrø,
 sjokolade og små drops.
 Skal de fryses er det lurt å sette de i en kaketine med lokk på.
Jeg laget for mye smørkrem, 
( 500 g melis og 500 smør til 50 cupcakes…..)
Av smørkemen jeg fikk til overs
 har jeg laget roser på matpapir,
disse har jeg frosset i en boks.
 Så har jeg ferdig Topping til senere bruk.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

5 tanker om “Topping av smørkrem