Cupcakes med ringblomst og lavendel


 Nå blomstrer både lavendel og ringblomster i hagen min,
så da er det bare og utnytte det.
 Cupcakes med ringblomst og lavendel:
12 stk
3 egg
2,5 dl sukker
2 ts vaniljesukker
100 g smør
1 dl melk
3,5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 stilk med lavendelblomst
1 ringblomst
Først, sett stekeovnen på 175 g. 
Pisk samen egg og sukker.
Tilsett melk og smeltet avkjølt smør.
 Ha i mel, bakepulver, vaniljesukker, ringblomsterblader og
opphakket lavendelblomst.
 Sett 12 papirformer i en muffins form.
Fordel røren i formene med en skje,
eller hell røra i ei mugge og hell i formene.
 Stek kakene i forvarmet ovn 175 g i ca 15 min.
Avkjøl kakene.
 Topping med ringblomst og lavendel:
100 g kald kremost
60 g mykt smør
5 dl melis
1 spiseskje vaniljesukker
1 ringblomst
1 stilk med lavendelblomst
ekstra blomster til pynt
 Pisk smør ost melis og vaniljesukker i en mikser,
til de er luftig og fluffy.
 Klipp eller hakk opp ringblomst og lavendel (bare blomstene).
 Ha blomstene i kremen og bland.
 Nå kan du sprøyte kremen på kakene
(blomstene satte seg litt fast i den tuppen jeg brukte),
eller du kan søre på kremen med en kniv.
 Pynt med ringblomstblader og lavendel på toppen.
 De ble søte servert i stengodsform (kjøpt her),
 smakte godt,
med akkurat passe smak av lavendel og ringblomst.
***
Tips: Kakene kan singelfryses med toppingen, men uten ekstra pynten.(minst 1 mnd)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

8 tanker om “Cupcakes med ringblomst og lavendel