Rabarbragrøt


Få ting smaker vel mer sommer enn rabarbragrøt…..

Rabarbragrøt:
(til minst to personer)
250 g rabarbra
2 dl vann
ca 60 g sukker
1,5 ss potetmel + litt kaldt vann
**
Skrell rabarbraen og del den i biter.
 Kok opp rabarbra,vannet og sukkeret.
Når rabarbraen har kokt i ca 5-8 min,
 begynner den å gå i stykker
Ta den av plata.
Rør potetmelet i litt kaldt vann (3-4 ss) 
hell blandingen i grøten under omrøring.
Kok opp.
Smak til med mer sukker om nødvendig.
Hell rabarbragrøten i ei serveringsskål og sett den kaldt.
***
Serveres med sukker og fløtemelk.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 tanker om “Rabarbragrøt