17. maicupcakes med topping i rødt, hvitt og blått.


17. maicupcakes i rødt, hvitt og blått.

17. maicupcakes:
24 stk
4 egg
3 dl sukker
100 g smeltet smør
3 dl melk
6 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vanilje
6 Anton Berg marsipansjokolade.

Pisk eggedosis av sukker og egg.
Smelt smøret og avkjøl.
Bland bakepulveret og vanilje i melet.
Ha melk, smør og mel vekselsvis i
eggedosisen til alt er blandet.
Del opp de 6 marsipansjokoladene i 4 deler.
Fordel rørn i 24 muffinsformer,
plasser en bit sjokolade i midten.
Stek kakene i 20 min 175 g.
Avkjøl kakene på rist.
Topping i rødt, hvitt og blått:
til 24 cupcakes
200 g soft margarin(myk)
500 g melis
2-3 ss melk
tilsett dråper med smak vist du vil, karamell, bringebær o.l
rød og blå konditorfarge geleform.
24 små flagg
Pisk smør og melis på lav hastighet til alt er blandet,
tilsett melk til toppingen er glatt og fast.
Tilsett smak om du vil.
Pisk toppingen i 5 min.(til den blir hvit)
For å få 17. mai effekt:
Jeg har brukt to forskjellige tupper og to poser.
Ta en pensel dypp den i den røde fargen og mal to striper
inne i posen. Vask penselen og ta på blå farge,
og lag to striper. Fyll forsiktig i topping.
Gjør det samme med pose nr 2.

Spøyr toppping på cupcakene.
Bare prøv deg frem.

***

Sett på flagg.

**

Lag en søt 17. mai bukett se her.
**
Ønsker alle en flott 17. Mai!
Hurra!


Legg igjen en kommentar

10 tanker om “17. maicupcakes med topping i rødt, hvitt og blått.