I går kveld pynter jeg påskecupcakene mine,
Jeg laget kakene etter denne oppskriften
istedet for rosa farge brukte jeg gul,
og jeg tilsatte raspet skall av en appelsin.
Jeg fikk 12 vanlige og 12 små cupcaker.
Topping med flere farger:
500 g siktet melis(en hel pakke)
75 g romtemperert smør (soft)
187,5 g kald kremost naturell(1,5 pakke med Tine kremost)
4 forskjellige konditorfarger
Bland melis og myk margarin sammen i en mikser,
tilsett den kalde osten. Jeg satt min i fryseren i ca 15 min før.
Pisk med en mikser til det blir en luftig krem ca 3-4 min.
Fordel kremen i 4 skåler.
Ta litt farge i hver skål.
Bland godt.
Jeg har brukt 4 forskjellige tipper og engangsposer til kremen.
Fyll kremen i posene og sprøyt kremen på kakene.
Her er det bare å prøve seg frem.
Kakene kan godt bare være sånn,
men siden jeg har laget pynt av fondant(se her)
har jeg pyntet med den.
Cupcakene kan med hell singelfryses,
og oppbevares i fryseren i tett boks til de skal spises.
åhelledussen , de var flotte !!! 🙂
Wow, så flotte cupcakes; fargerike og med nydelig pynt!!
Åh, yummy ! De var aldeles nydelige 🙂 Akk så synd jeg nett er begynt på lavkarbo 😉 Ha en flott påske. Klem Merete
Hei!! Jeg leser bloggen din, men er ikke så flink til å legge igjen spor!! Men disse cupcakene varkjempefine!! Du er flink!! God påske!! AnneK:-)
En fryd for øyet og sikkert for ganen også 🙂 Takk for at du deler og god påske.
Sono una meraviglia, belli molto belli ☺♥