Fromasj med sitron og lime.


 Hva med et stort glass fromasj
 med sitron og lime, toppet med krem?
 Fromasj med sitron og lime:
til to trenger du
1/2 lime(saft og skall)
1/2 sitron(saft og skall)
2 1/2 plate gelatin
1 egg
3 ss sukker
1,5 dl kremfløte
+ 1/2 dl kremfløte til topping
 Press ut saften av limen og sitronen  i en liten bolle.
Ta det ytterste av skallet av (dette skal brukes til pynt på toppen)
 Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i ca 5 min.
Klem vannet ut, og legg det i et glass/kopp.
Sett glasset i en kjele med varmt vann så gelatinen
smelter (eller microen i ca 20 sek).
 Pisk eggedosis av sukker og egg.
 Pisk krem av fløten.
 Sett alt klart…
 Hell den smeltede gelatinen i sitron- og limesaften, og bland.
Rør forsiktig  krem, eggedosis og gelatinblandingen
sammen. Smak om den trenger mer sukker…
er den for sur så ha i litt til.
 Fordel fromasjen i to fine glass(eller skåler/kopper).
Settes kaldt i 1-1,5 t  for å stivne.
Toppes med pisket krem og et dryss av
sitron og limeskall.
Nytes! : )

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

5 tanker om “Fromasj med sitron og lime.