Terte med Chevre.


Terte med Chevre, her servert som forrett. 
Chevre er en geiteost som finnes både som ferskost, og som lagret.
Den jeg har brukt her er lagret, og litt skarp i smaken.
 Terte med Chevre:
(middag til 1 forrett til minst 2)
1 plate butterdeig ( fås kjøpt frossen)
1 tomat
1/2 rød løk
litt timian helst fersk
100 g Chevre
1 ss honnig (flytende)
pepper
litt olje og en liten ildfast form
 Del opp løk og tomat.
Legg en plate med butterdeig til tining.(ca 10 min)
Kjevel den ut med litt mel.
Smør ei lita ildfast form med litt olje,
og legg deigen opp i forma.
Form deigen så den passer.
Forstekes i ca 10 min 200 g.(forvarmet ovn)
Tas ut av ovnen og avkjøles litt.
Fylles med tomatskiver,rødløk,
pepper, timian og oppdelt Chevre på toppen.
 Hell honningen over og litt ekstra timian.
Stek terten i ca 20 min i 200 g.(forvarmet ovn).
Server gjerne salat til terten.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Terte med Chevre.