Kokosmakroner med tranebær og sjokolade


 I år blir det 
 kokosmakronene med tranebær og sjokolade.
Kokosmakroner med tranebær og sjokolade:
4 eggehviter
190 g melis
250 g kokos
2 ts vaniljesukker
75 g tørkede tranebær
*
pynt: 
50 g mørk kokesjokolade
25 g tærkede tranebær
 Sill eggene og pisk hvitene stive.
bland alt det tørre.
 Ha det i den stivpiskede hviten,
og rør forsiktig til alt er blandet.
Sett deigen på en bakepapirkledd plate med en spiseskje.
Stek kakene i 12 min på 180 g
avkjøl kakene før de forsiktig tas av bakepapiret.
(Vist du ikke vil ha pynt på avkjøles de helt og puttes i en tett boks.)
 Jeg har kjøpt meg en ny «duppeditt» som jeg smelter sjokoladen i
50 g sjokolade i mikroen ca 2 min på full styrke.
Du kan like godt smelte sjokoladen i en plastpose
 og sprøyte med den.
Ha posen åpen når du smelter sjokoladen.
Sprøyt sjokoladen i en sirkel på hver kake.

Pynt til sist med et tranebær på hver kake.
Vent til sjokoladen er stivnet før de legges i en tett boks,
med bake- eller matpapir mellom hvert lag.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 tanker om “Kokosmakroner med tranebær og sjokolade