I år blir det
Kokosmakroner med tranebær og sjokolade:
4 eggehviter
190 g melis
250 g kokos
2 ts vaniljesukker
75 g tørkede tranebær
*
pynt:
50 g mørk kokesjokolade
25 g tærkede tranebær
Sill eggene og pisk hvitene stive.
bland alt det tørre.
Ha det i den stivpiskede hviten,
og rør forsiktig til alt er blandet.
Sett deigen på en bakepapirkledd plate med en spiseskje.
Stek kakene i 12 min på 180 g
avkjøl kakene før de forsiktig tas av bakepapiret.
(Vist du ikke vil ha pynt på avkjøles de helt og puttes i en tett boks.)
Jeg har kjøpt meg en ny «duppeditt» som jeg smelter sjokoladen i
50 g sjokolade i mikroen ca 2 min på full styrke.
Du kan like godt smelte sjokoladen i en plastpose
og sprøyte med den.
Ha posen åpen når du smelter sjokoladen.
Sprøyt sjokoladen i en sirkel på hver kake.
Pynt til sist med et tranebær på hver kake.
Vent til sjokoladen er stivnet før de legges i en tett boks,
med bake- eller matpapir mellom hvert lag.
Åh så fin duppeditt! 🙂 Hvor har du kjøpt den?
Og dette ser såå deilig ut 🙂
Buongiorno guardo sempre volentieri il tuo blog mi insegna ricette per me nuove e in più con le belle foto di spiegazione, ciao buona giornata
De så gode ut!! Jeg bakte også kokosmakroner som deigen skulle varmes. De ble veldig seige og fine!! Den sjokolade dekor dingsen var super!! Annek:-)