Gnocchi med fetaost, pesto og avokado


 Gnocchi med fetaost, pesto og avokado
 Gnocchi  til 3-4 personer
500 g poteter
4 dl mel
1 egg
1/2- 1 ts salt
 litt pepper
1/4 ts raspet muskattnøtt
 Skrell potetene og kok de.
sil av vannet ,og damp de over en varm plate,
mens du rister på kasserollen, til de er helt tørre.
Mos potetene så de er fri for klumper.
Rør inn mel salt,pepper,muskatt, og
et sammenpisket egg.
 Bland til du har en smidig deig.
Legg deigen på en melete flate.
Del deigen i små stykker.
Rull ut deigen til like store små avlange boller.
Trykk de litt med en melt gaffel.
Kok opp vann i en kjele,
ha i litt salt 1-2 ts
Legg Gnocchi i det kokende vannet,
noen av gangen.
Når de flyter opp er de ferdige, og tas ut av vannet.
 Hell på litt olivenolje, og kok neste porsjon.
gjenta til alt er kokt.
 Tilbehør:
1 avokado delt i biter
1 fetaost
1 glass grønn pesto
1 lime
Salt, pepper
 Serveres hver for seg,
 så alle kan ta så mye de vil
Det smaker deilig, bare prøv!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

5 tanker om “Gnocchi med fetaost, pesto og avokado