Lunch-røre pr pers:
2 ss potetsalat(ferdigkjøpt -bruk den du liker best)
4 stk Crabstick
2 oliven
2 båter syltet hvitløk
2 skiver rødløk
1 kokt egg
2 små tomater(Cherry)
1 dill kvist
1 ss ørretrogn/lodderogn
salt /pepper
litt sitronsaft
litt olivenolje
Del opp Crabstick, løk, tomat, oliven, hvitløk
og rør det i potetsalaten.
Smak til med sitronsaft og litt salt.
Legg røra på en talerken,
og pynt med egg, dill og ørretrogn.
Krydder over med litt olivenolje, grov pepper og fingersalt.
Serveres med brød, gjerne nybakte urtesnurrer(oppskift her)
Åhh dette så fantastisk godt ut:)
Bare godsaker!
Urtesnurrer skal bakes pronto, har masse urter i hagen som jeg skal "bruke opp" før sesongen er omme.
Klem Ingvild
Sånn skal et måltid se ut- en fryd for øye, og helt sikkert for gane og nese også! Jeg får vann i munnen! God helg
That looks so simple AND delicious. I never thought to mix the crab sticks with potatoes. I always mix with mayo, celery, onion, lemon and dill to make a sandwich filling.
The herb rolls look like the perfect way to use all the beautiful herbs in my garden.
As always, your pictures are beautiful and inspirational.
Annelie