Nå er vi jo midt i blåbærsesongen,
og hva smaker vel bedre enn nystekte Blåbærmuffins?
Disse er lettlagede, saftige og farlig gode.
Blåbærmuffins
6 store:
2 egg
1 dl sukker
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 dl rapsolje
1 dl melk
3-4 dl blåbær (frossne/ferske/store/små)
Sett stekeovnen på 180 g.
Hell alt i en bolle, og rør lett til alt er blandet.
Riv bakepapir i 6 deler ca 20×20 cm,
pensel muffinsformen lett med litt olje,
og trykk bakepapirene i formen.
Fordel røra i forma.
Stekes i ca 30 min 180 g.
Ta forsiktig ut kakene og avkjøl de litt på en rist.
Serveres varme med vaniljeis og blåbær.
Gjerne med en kopp god kaffe…og gjerne ute.
Tips! Blåbæropping til muffinsens (se her)
Disse ble utrolig gode. Skal servere dem i morgen som dessert, men måtte selvfølgelig prøvesmake en nå i kveld:-) Kjempeflott blogg som jeg skal kikke på flere ganger.
Åhh disse blåbærmuffinsene ser nydelige ut 🙂
De skal jeg absolutt prøve ut!! 🙂
Hei! Jeg prøvde oppskriften din i dag. Veldig kjapt å lage 🙂 De ble litt lyse, men det er mulig de tåler litt sterkere varme? Jeg brukte frosne blåbær og stekte noen-og-tredve minutter. Vurderer å prøve igjen, og da steke på 200 grader. Har du erfaring med bruk av frosne bær?
Takk for oppskrift 🙂
De så kjempegode ut! 🙂
Jeg liker alt som er farlig godt:)
Mmmmm disse skal bakes…Ha en fin dag!
Blåbærmuffins er det beste jeg vet!
Når jeg av og til er på kafè, kjøper jeg blåbærmuffins til kaffekoppen. Men de hjemmelagde er jo selvfølgelig aller best.
Kanskje jeg skal lage det til helga? Mmmm….
Dette så veldig fristende ut Gry, må prøves!
Looks good. I was just in a muffin mood. Think I'll try them tomorrow.