Marsipan laget av sukrinmelis og mandelmel bare 20 kcal pr stk
Marsipan for den kostbeviste
Oppskrift inspirert av min kostbeviste sønn Kåre,
75 g mandelmel
75 g sukrin melis
2 eggehviter
(1-3 mandeldråper)
20 g mørk sjokolade.
Bland sukrin melis, mandelmasse og eggehviter
(og mandeldråper) lett sammen.
La deigen stå litt ca 15 min
del den i 16 like biter og trill kuler.
Del sjokoladen i biter og putt de i en plastpose,
smelt sjokoladen i microovnen eller i vannbad.
Klipp av tuppen.
Pynt hver bit med litt av sjokoladen, gjerne i en spiral.
Settes kjørlig, de blir best vist du venter til neste dag.
Hele oppskriften gir 345 kcal delt på 16 blir ca 21 kcal pr bit.
De er ganske mektige, og passer godt sammen med en kopp sterk kaffe.
Vil du lage ditt eget stettfat? sjekk her
Hvor har du kjøpt mandelmelet? =)
På helsekostbutikk,nettbutikk:http://butikk.funksjonellmat.no/ , eller du kan også lage ditt egent ved å male mandler.
for en fantastisk oppskrift!1 Denne skal jeg absolutt prøve ut:)
Gry, I just have to say that I'm blown away every time I visit your blog. You have such an amazing variation of exotic and interesting foods and baking. My mouth is always watering.
I wish I could remember to look at your blog when I'm searching for dinner ideas. The spinach and salmon dish looks so good, and I'm a sucker for marzipan. Mmmm….
Annelie
For en utrolig flott blogg du har!!!! Jeg har lagt deg til i blogglisten min, for dette er ikke bare en blogg for dine barn som har forlatt redet, men for ALLE matinteresserte :)))) Jeg gleder meg til å komme tilbake hit.