Laksecarpaccio


Laksecarpaccio smaker nydelig.
Endelig kan vi kjøpe indrefile av laks fra SALMA
i butikken, og da går det som en lek…..
Pr porsjon trenger du:
100 g laksefile i tynne skiver
Dressing:
1 ss sitonsaft
2 ss olivenolje
1/2 ts river pepperrot
litt dill
salt/pepper
+ salat og sitron til pynt
rør sammen ressingen
Skjær laksen i tynne skiver, og legg de utover et fat.
Hell dressingen over like før den skal spises.
(ligger den for lenge i dressingen blir den nesten kokt)
Pynt med salat og sitron.
Det smaker kjempegodt…bare prøv!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Laksecarpaccio

  • Tani

    Hei Gry! Dette så skikkelig lekkert ut, fikk virkelig lyst på litt laks, ja..Prøvde blåbær kaken din sist helg, til stormende jubel hos store og små i familien!Takk for at du deler av oppskriftene dine!! Ønsker deg en riktig fin St.Hans kveld! Klem