Gratinerte kreps


Gratinerte kreps

du trengre:
1 kg frossen kreps
2 ss smør
2 ss hvetemel
1,5 dl fløte
1,5 dl melk
1 egg
salt og pepper
100g raspet ost(gauda)
litt fersk dill
1 sitron
tin krepsene i kaldt vann
Del de i to og legg de i en ovnspanne
Smelt smør i ei gryte og rør inn melet.
Spe med fløte og melk,
kok sausen i 5 min.
Ta den av plata o rør inn den revne osten og egget.
smak til med salt og pepper.
Ta en ss med ostesaus over hver halve kreps.
Stekes i forvarmet ovn 200g
til de er gyldne ca 15 min.
Serveres med sitronbåter,  fersk dill og gjerne godt brød.
Forret til mange, kveldsrett til 2-4.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Gratinerte kreps