Kesari lærte jeg og lage i India.
Noen bruker å tilsette Gi (smør),rosiner og nøtter i Kesarien.
Denne er uten.
KESARI
1 kopp Semulegryn
2 kopper vann
2 kopper sukker
litt safran
Kok opp vann sukker og safran i en kasserolle
rør semulegrynene i, og rør godt
kokes i 12-15 min pass på og rør nesten hele tiden.
Hell puddingen i smurte posjonsskåler og sett de til avkjøling.
Vend de på fat når de skal serveres.
Server de til en god kopp sterk kaffe.
Den er både søt og mektig,.
og Safranen gir den en god smak.
HI, beautiful food blogg you have here.
I don't know if that works well with recipes, but would it be possible to add a translator widget on the side bar?
I'm a Swede living in USA working on a Scandinavian blogg (scandinavianblogger.com) and was planning a post with a Scandinavian food blogg list.
Love your pictures