To enkle forretter



Aromasopp med brie.
Pr. pers.
En stor sopp og en bit brie ca 40-50 g
Ha litt olje i formen, ta av stilken og plasser soppen i forma.
Ha på litt salt og peper og legg briestykket oppå.
Stekes i ca 15 min på 200g. 
Fiken med fenalår.
Pr pers.
1 fersk fiken
1 skive fenalår
1ss rømme + pepper
Del fikene i 4, men ikke helt ned
del opp fenalår og strø oppå
topp med en ss rømme
og nykværnet pepper.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 tanker om “To enkle forretter

  • Anonym

    Hei:-) Har funnet frem til Gry;s Kjøkkenskriverier først idag, har sittet lenge og bladd meg gjennom mange sider, utrolig flott 🙂 Har pølsegrateng med brokkoli i ovnen nå, gleder meg til å prøve mange andre oppskrifter etterhvert. Fantastisk bra med fine bilder til alle forklaringene, mange takk. Mvh Liv 🙂