Kake med appelsin og sjokolade


Kake med appelsin og sjokolade

150 g smør
2 dl sukker
3 egg
3,5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
100g kokesjokolade
saft og skall av 1 og en halv appelsin.
Pisk smør og sukker hvitt
ha i ett egg av gangen og pisk godt.
Sikt i mel og bakepulver.
Rasp halve sjokoladen og hakk resten.
Tilsett den og revet skall og saft av appelsinen.
hell røra i en smurt form 1,5 l
eller som her form  1 l + 3 muffinsformer.
Stekkaken i ca 40 min 200 g
muffinsen 20 min
Avkjøl kaken på rist og vend den når den er lunken.
Spises som den er, eller dekk kaken med sjokoladekrem.
Den er fin og fryse.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Kake med appelsin og sjokolade