Krydderkake/-muffins med kanelostekremtopping


Denne oppskriften kan du bruke til både muffins og formkake.
Krydderkake/-muffins
150g margain
2 egg
1,25 dl melk
4 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ts kardemomme
0,5 ts malt kryddernellik
og …..sukker 2 dl.
sukker og margarin røres hvitt,
rør i ett egg av gangen,  og rør god.
tilsett  vekselsvis melken og mel/bakepulver/krydder
smør ei form ca 24 cm eller 1,5 l eller 20 muffinsformer
fordel røren i form eller former.
Stekes for formkake ca 45 min 175 g,
for muffins ca 20 min 175g
prøv med en bakepinne om de/den er ferdig.
Kanelostekrem
125 g kremost (naturell)
60 g smør romtemperert
4 dl melis
1 ts kanel
og om du har 4 dråper kanelolje( apoteket kan ha)
alt blandes godt til en tykk krem
has i en plastpose og sprøyes over kaka/mufinsene
Pynt gjerne med
  bladgull/kandisert lavendel/physalis 
eller noe annen kakepynt

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 tanker om “Krydderkake/-muffins med kanelostekremtopping