Minestronesuppe er som en suppe,
som kan varieres litt etter hva men har i huser, og hva man liker.
Minestrone:
2 ss olivenolje
1/2 løk(+1/2 hvitløk vist du vil)
1 stor potet
1 gulrot
3 vårløk eller 1/2 purreløk
1 stilk stangselleri med blader
50 g bacon
100 g pølse( jeg bruker mårpølse)
1 l kyllingbuljong (av 2 terninger)
2 flådde tomater
en stor bukett blomkål
ca 2 dl tørr pasta
(3 nøster)
2 dl grønne erter
salt/pepper
1/2 løk(+1/2 hvitløk vist du vil)
1 stor potet
1 gulrot
3 vårløk eller 1/2 purreløk
1 stilk stangselleri med blader
50 g bacon
100 g pølse( jeg bruker mårpølse)
1 l kyllingbuljong (av 2 terninger)
2 flådde tomater
en stor bukett blomkål
ca 2 dl tørr pasta
(3 nøster)
2 dl grønne erter
salt/pepper
Varm opp oljen i ei gryte. Kutt opp potet, gulrot,løk,pure,selleri,pølse og bacon. Fres de oppkuttede ingrediensen i gryte, i et par minutter. Lag buljongen og hell den over, la det koke på lav varme under lokk i 2o min. Tilsett de flådde opphakkede tomatene, blomkål i små buketter og pastaen, er den i nøster eller som spagetti, må den brytes i minde biter. Fortsett og kok suppen i ca 12 min til. Tilsett ertene helt til sist, de skal bare varmes. Smak til med salt og pepper etter behov.
Server Minestonesuppen varm, i dype tallerkener.
Ha gjerne parmesan eller lignende ost over.
Ha gjerne parmesan eller lignende ost over.
Spennende suppe,jeg har aldri smakt denne,så takk for tipset!!
Snedig den kakeforma du har kjøpt deg syns jeg,kan brukes til mye spennende den der!
Klem fra Jorid!!
det ser kjempe godt ut! tror faktisk jeg aldri har smakt den fra scrach før.. :p
ha en fin tirsdag!