Skuffkake med karamellglasur



Skuffkake
4 egg
6 dl sukker
300g smeltet avkjølt smør
3 dl melk
9 dl mel
5 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
pisk eggedosis og ha alt det andre i ,
og rør lett til alt er blandet.
Helles i bakepapirkledd langpanne.
stekes ca i 20 min 180g.

Karamellglasur
1,5 kopp sukker
1,5 kopp ca 200g smør
1,5 kopp melk
kokes på svak varme til det er gyldenbrunt (ca 40 min)
2 ts vaniljesukker røres i sist.

Hell glasuren over den noe avkjølte kaka.
Pynt med kakestrø eller kokkos vist du vil.
Avkjøles helt før den deles i biter.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Skuffkake med karamellglasur