Englekyss


Helt fra jeg begynte å lage julekaker selv for 30 år siden,
har jeg laget Englekyss til jul.

Jeg elsker å eksprimitere, og lage mine egne kaker.
Så jeg tenkte…pikekyss+jul= Englekyss.
Og Englekyssene måtte være finere og bedre enn pikekyss(marenge)
Knuste tørkede rosenblader og et engleglans på toppen gjorde susen.
Så sånn ble de til.
Englekyss
4 eggehviter
250 g sukker
1-2 ss knuste tørkede rosenblader
små engleglansbilder

FREMGANGSMÅTE:
Pisk eggehvitene stive,tilsett sukkeret
i flere omganger,pisk godt så det blir en seig masse.
Ha i rosenbladene rør forsiktig.
Settes i topper på bakepapir .
Sett et engleglans på hver kake.
Stekes på meget svak varme.(u/100grader)
Skal heller tørke en steke.
Stekes til de slipper platen.

Oppbevares tørt i boks.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

8 tanker om “Englekyss