Vaffel kanapeer13. juni 2021 i 1-2-3 / Enkelt / fisk / Forrett / inspirasjon / Kosemat / Laks / Småmat / Ukategorisert merket forrett / kanapeer / koldtbord / laks / røkelaks av Gry Vaffel kanapeer som passer like godt til frokost, forrett, aftensrett eller på koldtbordet. Grove vafler:5 dl melk2,5 dl hvetemel1,5 dl havregryn1/2 ts salt1 ts bakepulver1/2 dl smeltet smør eller olje2 eggRør alt godt sammen til røre , stek vafler og avkjøl de. (Det blir minst 5 jern.)Er det vaffelhjerter deles de i to, er det avlange(type belgiske) deles de i fire.*Topping:Til 12 kanapeer200 g røkelaks2 kokte egg6 ts lodderogn1/2 hakket liten rødløk12 ts rømme + ekstra til smøringdill Smør litt rømme på hver vaffelbit, så sitter fyllet bedre fast.Legg røkelaks på alle og rømme.Legg lodderogn og finhakket rødløk på halvparten.Eggebåter og dill på resten. Server kanapeene så ferske som mulig.Tips: Lag toppingen klar på forhånd og sett den kaldt..