Granola med banan, mandler, kokos og tranebær13. juli 2019 i Ukategorisert merket frokost / frokostblanding / granola / granola med banan / i glasss av Gry Deilig granola, mettende og supergod.Lag deg en deilig smoothiebowl, eller spis den med yoghurt! Granola med banan, mandler, kokos og tranebær.2-3 bananer, godt modne1 dl agavesirup1 dl rapsolje1 dl kokosmasse1 dl solsikkefrø1 dl gresskarfrø1 dl knuste linfrø1 dl sesamfrø1/2 dl chiafrø10 dl havregryn (glutenfri)1 ss kanel1 ts kardemomme1 ts flaksalt2 dl mandler, hakket+Has i etter at den er stekt:1 dl tranebær2 dl kokosflak Mos bananer, agavesirup og olje til en fin røre.Ha i alle de andre ingrediensene, uten tranebær og kokosflak.Jeg hadde i tranebærene i røra, men anbefaler å ha de i til sist, da de fort blir brent!! Rør godt sammen, del massen i to og smør den utover 2 bakepapirkledde stekebrett.Sett de i forvarmet ovn 150 g på varmluft, i ca 1 time.Etter 30 minutter tas de ut og masen vendes. Når alt er gyldent og føles tørt, er den ferdig. Vend inn tranebær og kokosflak. Avkjøl granolaen helt og ha den på et glass med lokk,eller i en tett boks. Granolaen kan oppbevares i flere uker. Den smaker kjempegodt servert med yoghurt til frokost, kveldseller som mellommåltid. Super er den og å servere som smoothiebowl.