Scones med eple og kremost


Scones med eple og kremost! Har du aldri bakt scones, da bør du prøve disse, de er superenkle å lage og er både saftige og gode!
Scones med eple og ferskost.  4 store scones
150 g valgfri kremost
1 raspet eple
2,5 dl hvetemel
1 dl havrekli
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
+ smør til formen
Rasp eplet og bland det med kremosten i en bolle.
Ha i mel, havrekli, bakepulver og salt.
Bland sammen så det blir en deig, ikke kna unødvendig.
Lag en kule og klem den flat.
Legg deigen i en smurt liten form eller på et bakepapirkledd stekebrett.
Lag et kryss med en smørekniv så det blir fire deler.
Strø gjerne litt havrekli på toppen.
Stek sconsen midt i forvarmet ovn 200 g,  i ca 20 minutter.
Avkjøl sconsen på rist.
Scones smaker best nystekte, men disse holder seg godt et par dager.
De er kjempefine å fryse.
Scones smaker godt med bare smør, eller med ost, syltetøy og annet pålegg.