Deilig kyllingsalat med risnudler og digg dressing.
2 porsjoner
1 stort kyllingbryst
1 porsjon risnudler
1 liten agurk
4-5 reddik
1/2 issalat
4 små tomater
4 ss gresskarfrø
smør, salt og pepper
Eddik lake av: 1 ss eddik 2 ss sukker og 1/2 dl kaldt vann
+ digg dressing se lengere ned på siden.
*
Lag lange striper av agurken, bruk en ostehøvel eller lignende.
Del opp reddikene i tynne skiver.
Legg agurk og reddik i edikklaken.
Krydder kyllingbrystet med salt og pepper.
Del det gjere i to på langs, så går det fortere å steke det.
Stek kyllingbrystet i smør. Sett det til avkjøling.
Når det er avkjølt deles det i skiver.
Rist gresskarkjernene i stekepannen, sett de til side.
Kok risnudlene i vann tilsatt litt salt.
Når de er kokte helles vannt ut og nudlene avkjøles i litt kaldt vann.
Del opp salat og tomater.
Digg dressing:
1/2 finhakket rød chilli
skallet og saften fra en lime
1 ss fiskesaus
1 ss soyasaus, glutenfri
1 ss sesamolje
1/2 finhakket rød løk
Bland alt sammen i en skål.
*
Legg salat, risnudler, tomat, kylling, agurk, reddik og gresskarfrø lagvis i serverings boller. Hell over dressingen og server.