Rød og hvit cupcakestopping blir ekstra lekker, når cupcakesformene og kakepynten er rød og hvit.
Rød og hvit smørkremtopping:
til minst 24 cupcakes
200 g soft margarin (myk)
500 g melis
2-3 ss melk
noen dråper med karamellsmak og bringebærsmak
litt rød pastafarge.
2 spisskoser av plast (som man bruker til kakepynting
1 stjernetipp
1 stor konditorpose
+ 24 stk muffins (oppskrift her) (glutenfrie muffins)
24 stk kakepynt (kan utelates)
2 spisskoser av plast (som man bruker til kakepynting
1 stjernetipp
1 stor konditorpose
+ 24 stk muffins (oppskrift her) (glutenfrie muffins)
24 stk kakepynt (kan utelates)
Pisk smør og melis på lav hastighet til alt er blandet,
tilsett melk og pisk på høy hastighet i ca 5 minutter, til den er kremete og hvit.
Ha halvparten av kremen i en annen kumme og smak til med dråper med karamellsmak.
I den andre kremen smakes den til med dråper medbringebærsmak og kremen farges rød med litt rød pastafarge.
Ha kremene i se to spissposene av plast og klipp litt av spissene av.
Fest tippen i den store posen, og legg de to posen med krem sammen med spissene ned i den store konditorposen.
Sprøyt kremen på muffins/cupcakes.
Pynt gjerene med litt kakepynt på toppen.
Ha halvparten av kremen i en annen kumme og smak til med dråper med karamellsmak.
I den andre kremen smakes den til med dråper medbringebærsmak og kremen farges rød med litt rød pastafarge.
Ha kremene i se to spissposene av plast og klipp litt av spissene av.
Fest tippen i den store posen, og legg de to posen med krem sammen med spissene ned i den store konditorposen.
Sprøyt kremen på muffins/cupcakes.
Pynt gjerene med litt kakepynt på toppen.