Jeg har prøvd utallige varianter av cupcakes og muffins, andres oppskrifter og mine egne.
Denne oppskriften synes jeg er den beste jeg har laget til nå! 🙂
Oppskriften er ganske sort, men når en først er i gang, er det greit å få noe i fryseren og.
3 brett muffins, enten vanlige (32 stk) eller små 64 stk. (eller en blanding som her)
175 g smør romtemperert
3 dl sukker
4 egg romtemperert
4 dl kokosmelk (vanlig) romtemperert
2 ss vaniljeekstrakt
7 dl hvetemel
3 ts bakepulver
+ papirformer
*
200 g 12-15 min pr brett.
Pisk smør og sukker hvitt, tilsett et og et egg og pisk godt så det blir en tykk krem.
Bland sammen mel og bakepulver.
Hell vaniljeekstrakten i kokosmelken og rør godt sammen.
Rør mel og kokosmelk vekselsvis i røren med en slikkepott, til alt er blandet.
Sett papirformer i muffinsformene, og fyll formene halvfulle.
Stek de midt i forvarmet ovn 200 g.
15 minutter pr brett for vanlige.
12 minutter pr brett for små.
Prøv med en bakepinne om de er stekte, (husk at alle ovner er forskjellige.)
Avkjøl muffinsen på rist. Når de er kalde kan de dekoreres med melisglasur, topping eller fondant.
Se inspirasjon her, her og her
De er fine og fryse.