17. mai pyntede cupcakes.
Topping i rødt, hvitt og blått:
til 24 cupcakes
200 g soft margarin (myk)
500 g melis
2-3 ss melk
tilsett dråper med smak vist du vil, karamell, bringebær o.l
litt rød og blå pastafarge
+24 små flagg
Pisk smør og melis på lav hastighet til alt er blandet,
tilsett melk og pisk på høy hastighet i ca 5 minutter, til den er kremete og hvit.
Tilsett smak om du vil.
For å få 17. mai effekt:
Her er det brukt to forskjellige tupper og to poser.
Ta en pensel dypp den i den røde fargen og mal to striper
inne i posen. Vask penselen og ta på blå farge,
og lag to striper. Fyll forsiktig i topping.
Gjør det samme med pose nr 2.
Spøyr toppping på cupcakene.
Bare prøv deg frem.
Spøyr toppping på cupcakene.
Bare prøv deg frem.
*
Sett på flagg til sist.
Sett cupcakene kaldt til de skal serveres.
De kan singelfryses med toppingen på.