3 egg
1 dl sukker
1 3/4 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
sikt i mel og bakepulver
og rør fosiktig.
Legg og stryk utover røra på et bakepapir i langpanna.
Stek kaka lys gylden.
(gjeren ute om mulig)
Fjern papiret.
Fyll:
1 kurv jordbær
3 dl fløte
1 ss sukker
Skiv en kurv med jordbær i fine skiver,
gjem noen til pynt.
Pisk krem og ha i sukker.
bredkremen på den avkjølte kaka
og dekk over med jordbær.
rull sammen.
Plasser kaka på et serveringsfat.
Dryss på med melis, og pynt med jorbærskiver.
Nytes….!
Nytes….!
Tilbakelinking Kaker til feiring! | Grys kjøkkenskriverier
Fin blogg, dette. Det blir lett å følge en av dine oppskrifter, om jeg velger å begynne med kakebaking. Flotte bilder også, som faktisk er like viktig for oss som ikke liker å bake og dermed har lite erfaring.
Men bruk gjerne stavekontrollen, da blir det helt perfekt. Jeg har bare lest om rullekaka med krem og jordbær, og kommer nok til å prøve den, til neste sommer. Lykke til videre! Hilsen bjonev@gmail.com
Hei.
Takker for oppskriften på rullekake:) Jeg lagde den i dag (eller en variant da) Jeg googlet rullekake og havnet hos deg:)
Klem Viivan
Du har virkelig en kjempefin blogg. Jeg leser begge to jeg. Veldig fine kaker lager du også. Går ut fra at de smaker like godt som de ser ut. Jeg kommer igjen. I løpet av helgen skal jeg bake en kjempegod kake med jordbærgele og legge den inn på bloggen min. Du får titte innom og se.
MMM,så utrolig mye godt det var i bloggen din.Den rullekaken MÅ bare prøves!!Kjempeflott blogg du har!!Kommer gjerne på besøk igjen..Ha ne flott uke videre!
Åh, så nydelig, takk for fremgangsmåten, de gangene jeg har bakt rullekake, knekker den alltid når jeg skal rulle. Men nå ble jeg inspirert til å prøve igjen, selv om jeg nok må bake med spelt da jeg ikke tåler hvete.
Denne kaken så herlig ut, ser etter tips til kake til konfirmasjon og rullekake er jo så enkelt å lage.
Kjempefin blogg du har, er det greit jeg legger deg til i blogglisten min? 🙂
mmm.. den rullekaken ser nydelig god ut!
Jeg feilberegner ofte tida slik at rullekaka mi ender opp med å se firkantig ut istedet for rund og fin, derfor tar jeg sjelden sjansen på å bake nettopp det. kanskje jeg har for mye mel i røra?