(Inspirer av suppeoppskrift i bladet Glad i mat.)
1 l buljong( gjerne av terning)
3 poteter i terninger
1 stor gulrot i terninger
1 stor aubergin i terninger
1 stor løk i erninger
1 boks mais
3 ss sukker
1 boks hakkede tomater
saft av 1 sitron
150 g smør
4 ss hakkede urter(persille/løpstikke/gressløk)
1 ss curry
2 ts gurkemeie
2 ts spisskummen
1 ts muskat
litt chillipulver (en kvivspiss)
Ha alt i en kjele og kok på svak varme i ca 1 time.
Ta kjelen av plata og knus alt med en stavmikser.
rør til sist inn 1 dl fløte
og smak til med litt salt.
Server suppen i dype boller med
Crème fraîche,hakkede urter og
gjerne en Ringblomst.
Legg urter i midten med en Ringblomst øverst. Legg så små ts. med Crème fraîche rundt blomsten i suppa og dra en kniv igjennom.
Vakker mat! Og ut fra oppskriften høres den kjempegod ut også 🙂
Oi så fin! Det må jeg prøve:) Mye godt i suppa også, ser veldig god ut! Ha en fin kveld!
Dette var jo en riktig festsuppe og så flott dekorert da!!
Ønsker deg en god uke!!