Ferske ny plukkede
bringebær er et nydelig utgangspunkt
for å lage en dessert
Oppskrift pr. person:
1 dl fløte
1 ts sukker
2 fingerkjeks
30 bringebær
2 ss likør eller lignende
(sukkerlake kan brukes)
ca 1 ts raspet sitronskall
ca 10 lavendelfrø
Pisk krem av fløte og sukker
Ta 10 av bærene i en skål,
dryss på litt sitonskall og lavendel.
Del en fingerkjeks og legg over,
dynk den med likør e.l.
Dekk med krem
gjennta,
og pynt med de siste 10 bringebærene
sitronskall og lavenel.
Deilig og frisk
ser kjempe godt ut! 🙂 markbringebær er nam!
Dette var en lekker dessert Gry!!
Men hva er en fingerkjeks egentlig,aldri hørt om det jeg??
Klem fra Jorid!!
Dette fristet en søtmunn som meg. Tror jammen jeg skal overraske familien med desset idag! Tusen takk for tipset!
mmm..–kjenne korr godt dette må vær…)