Oppskrift:
3 egg
3 dl sukker
1 dl rømme
1/2 dl melk
4,5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
125 g smeltet smør
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Bland melk og rømme,
og ha det i under sakte omrøring,
ha bakepulver i melet og rør det i.
Til slutt helles det avkjølte smeltede smøret i.
Rør så lite som mulig.
Smør ei form 1,5 – 2 l volum, med smeltet smør.
Stek kaken på nederste rille i ca 50 min 175 g.
Sjekk om den er ferdig med en bakepinne.
Avkjøles og tas ut av formen.
Strø gjerne melis på toppen,
og pynt med spiselige blomster.
Hei Gry! Guro brukte laktosefri rømme og melk i kaka. Den ble kjempegod:-) Gitte
Så flott! Kjempefint at dere gir tilbakemelding, det er bra at det er kommet laktosefri rømme i vanlige butikker. Hils Guro! : )
For en flott blogg – denne må jeg følge!
Kommer innom og ser mer senere.
Ha en fin dag 🙂
I dag kommer jentene i mandagsklubben og da passer det vel bra med denne kaken? Gleder meg til å smake…….
Så flink du er!! Her var det jammen mange gode oppskrifter.Så her vil vi gjerne følge med videre!!
Ha en herlig kveld!!
Klem Johanna
Åhh så flott kake….den såg skikkelig god ut:)
Helt enkle formkaker er kjempegodt, kaker trenger ikke være avanserte for å smake godt. 🙂
Mmmm…, den ser jammen god ut?
Og veldig koselig med en hjerteform…
For hvorfor skal vel de fleste kaker være runde?
Klem Beth…