Smørbrød er enklet å lage enten
det skal pakkes i matpakken til lunch,
eller spises til kvelds.
Godt brød er viktig!!
Her er link til noen jeg anbefaler:
Noen ganger er det greit med nye tips til pålegg.
**
På bildete over har jeg laget to smørbrød av gresskarbrød.
Et med Brie/rukolasalat/plommetomat/pepper/olivenolje.
og et med Salami Siliana/rå asparges/rødløk/dill
Halvgrovt brød/røbetsalat/
reker/plommetomat/agurk/gressløk/sitron.
Jeg synes det er spennende å prøve noe nytt.
Pæresyltetøy – vedig søtt, men godt
Fikensyltetøy– skarpere og bedre
Smør fra Brimis kjøkken – veldig godt
Chamois d’or Gourmet – en myk hvit muggost, mild og nydelig.
Grovt ferskt brød (gjerne ikke knadd brød)
med litt brimismør, fikensyltetøy
og en skive Chamois d’or Gourmet …..
Det smaker himmelskt.
Ja takk alt sammen!
Ønsker deg en deilig sommer!
Klem fra Hanna