Du trenger:
3 egg
125 g sukker
125 g mel
Sett ovnen på 200 g
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis,
sikt hvetemelet og rør det forsiktig i.
Bre deigen på et bakepapir, som ligger på et stekebrett.
Stek kaken i 8-10 min,
ta et nytt bakepapir som er like stor som kaka,
og dryss sukker på det…
Vend kaka med toppen ned på det sukerkledde papiret.
Dra forsiktig av det papiret som er festet i kaka.
Avkjøl kaka.
Kakefyll:
2 dl fløte
1/2 pakke vaniljekrem(ferdig)
4-5 nektariner
Del opp nektarinene,
pisk fløten til krem og bland den i vaniljekremen.
Bre 3/4 av kremen på kaka,
og dryss over nektarinene, gjem litt til pynt.
Rull sammen kaka, og vist du vil,
kan du skjære av de yterste delene, så den blir penere…
Legg kaka på et fat med skjøten ned.
Ha resten av kremen i en pose,
og sprøyt den oppå kaka.
Pynt med nektarinene,
og strø litt melis over.
Deilig kake, som de flest liker.
Ville bara tipsa om den pågående tävlingen där du kan vinna en signerad kokbok… http://blog.godaremat.se/template_permalink.asp?id=109
Nice summer recipe, mange takk!