Sommerpai med sprøtt paiskall, mascaponekrem og jordbær…
Sommerpai:
3 dl havregryn
2 dl hvetemel
1/2 dl sukker
150 g smør(mykt)
Ha alle ingrediensene i en bolle, kna til en deig.
Smør formen.
Press deigen ut i ei paiform, bruk litt mer mel om nødvendig.
Stekes i 20 min, i 175 g .
Avkjøles før den tas ut av formen.
Mascaponekrem:
250 g Mascapone
1 dl fløte
1 ss flytende honning
Jordær til topping
Rør alt sammen til en fin krem,
hel kremen i det avkjølte paiskallet
og smør den utover.
Del jordbærene i 4 og legg de oppå kremen.
Serveres godt avkjølt!
Tilbakelinking Mine beste sommerkaker | Grys kjøkkenskriverier
Tilbakelinking Sommerdesserter | Grys kjøkkenskriverier
Jeg har prøvd denne oppskrifta di!
Den var kjempeenkel å få til og super god.
Hilsen Line.