Har du eggeplommer til overs, da er disse lette å lage.
De smaker litt som marengs.
Eggeplommekaker med kanel:
4 eggeplommer
400 g melis
1/2 ts hjortetsalt
2 ts kanel
+ 1 -2 ts kanel for å drysse på etter steking
Rør sammen plommene
tilsett kanel
bland hjortetaksaltet i melisen
og bland alt sammen til en
deig.
Del deigen i 40 deler,
trill kuler og sett de på bakepapirkledd plate.
Strø litt kanel over.
Stekes i 10 min 200 gader.
(Jeg stekte alle på samme plate…
neste gang skal jeg bruke to plater,
de este litt utover,
så jeg måtte brekke de ifra hverander.)
så jeg måtte brekke de ifra hverander.)
Avkjøles
Legges i tett boks, strø litt kanel melom lagene.
Så spennende, disse fikk jeg lyst til å prøve.
Problemet for oss er ellers aldri eggeplommer, det er heller eggehviter. 😉