Har du lyst på dessert i en fart,
Lun fruktkompott:
1 boks fruktcoctail
1/2 l vann
saft av 1/2 sitron
1,5 ss potetmel +1 dl kaldt vann
2-3 ss sukker
(3 dl fløte)
Hell fruktcoctailen i ei gryte,
sammen med 1/2 l vann og sukkeret.
Tilsett saften av 1/2 sitron og la det koke opp.
Stapp frukten litt med en stapper, eller en stavmikser.
Bland potetmel med 1 dl kaldt vann i en kopp.
Hell potetmelblandingen i gryta mens du rører.
Kok opp under omrøring.
Ta gryta av plata, og la kompotten avkjøles litt.
Serveres lun (halv varm).
Deilig lun fruktkompott med krem,
passer ekstra godt å servere,
i kalde januar.
i kalde januar.
Kjempegod. Prøvde den til noen venner. Enkel og grei dessert. Spesielt for allergikere, som min ene venninne. som ikke tåler melk, mel eller egg. 😀 Da funker denne bra:D
E' una facile ricetta ma molto buona, davvero una bella idea
ciao 🙂