Denne desserten lagde vi ofte når jeg var liten.
Dessert på 1-2-3:
4-6 porsjoner
3 dl fløte pisket til krem
(ta gjerne i 1-2 ts sukker om du vil)
(ta gjerne i 1-2 ts sukker om du vil)
2 kopper puffetris/havrenøtter/honningkorn e.l.
2-3 dl syktetøy, ta det du liker best.
Legg krem, puffetris og syltetøy lagvis.
Spiser med en gang eller settes kaldt til det skal spises.
Tilbakelinking Litt dessertinspirasjon til jul | Grys kjøkkenskriverier
Kjempeinspirerende matblogg du har. Nå skal jeg prøver din leverpostdeig og gleder oss til det. Leter etter en dessert som er lekker, enkel og smakfull, forslag mottas med takk 🙂
Jeg er vokst opp med den samme nydelige desserten, men med en liten forskjell. Min mor rister alltid puffetrisene i stekepannen, med litt smør i panna. Det er himmelsk godt!!!
Må ellers si at jeg er mektig imponert over matbloggen din!!!
🙂 Tonje
kammerset-narvik.blogspot.com
Nammmm,det kan e godt tenke me e en kjæmpegod dessert..Den skal jeg sannelig prøve…tusen takk for at du vil dele den her =)