Hveteris pytt i panne:
pr person
150-200 g karbonadedeig.
1 porsjonspose hveteris
1/2 paprika
1/2 løk
1 ts olje
salt/pepper
Kesam(eller rømme) og persille til servering
Begynn med å kok hveterisen etter oppskrift på pakken,
(det tar 15 min).
Hakk opp løk og paprika.
Stek løken i oljen og ha i karbonadedeigen.
Når karbonadedeigen er stekt has paprikaen i.
Når hveterisen er kokt røres den i panna.
Smak til med salt op pepper.
Serveres varm med en stor skje kesam(eller rømme)
og et dryss med persille.
Det så veldig godt ut! Og enkelt! Deilig rask middag når man er sulten etter jobb. En flott blogg du har med masse godt! 🙂 God Helg!
Hilsen fra KokkeTina 🙂
takk for svar:-) eg var redd det var essensen eller fargen som gjorde til at det blei ødelagt! Prøver på nytt i dag med ny giv:-)
Er det ok om eg "linker" til bloggen din (oppskriften) frå bloggen min?
Jeg brukte nok soft, meierismøret gir jo en bedre smak, men blir jo veldig mykt. Jeg har justert oppskrifta i tilfelle flere bruker meierismør med mere melis. Jeg har også satt at osten skal være kald. Du hadde nok fått litt for høy temperatur på kremen.
Beklager! Hadde du sendt meg ei melding når du plagdes hadde jeg nok rådet deg til å sette kremen kaldt en stund, tilsette mer melis, og pisket den noen minutter til.
Hei
herlig blogg du har, med masse fine oppskrifter og delikate bilder!
prøvde å lage muffins med bringebær krem, men det blei ikkje så bra, kremen skilte/delte seg:-(
Kva har eg gjort feil?
Det står mykt smør i oppskrifta, og eg brukte meierismør… skulle eg brukt soft flora eller melange i stadenfor?
ha ein fin dag
Kinemor
Hei Gry! Tusen takk for et godt tips, dette må jeg bare prøve. Hilsen, Telma